Miten löydän paikallisen taksin tiedot?

Olipa mistä päin tahansa Suomea, olemme koonneet kaikki Suomen kunnat yhdelle sivulle aakkosjärjestykseen, josta on helppo löytää halutun alueen taksinumero. Sivustolta löytyykin siis taksit pääkaupunkiseudulta aina Lappiin asti. Lisäksi jokaisen kunnan kohdalta löytyy myös kelataksin numero, josta saat tilattua kelakyydit.

Etsi siis kuntaluettelosta haluamasi paikkakunta ja klikkaa sitä. Tämän jälkeen näet ko. kunnan taksin puhelinnumeron sekä kelataksin yhteystiedot. Samalla näet myös mihin alueeseen kyseisen kunnan kelataksi kuuluu.

Joitakin suosittuja paikkakuntia olemme korostaneet helpottamaan niiden löytämistä. Näitä ovat mm. taksi Helsinki, taksi Tampere ja taksi Turku. Isompien paikkakuntien kohdalla voi olla myös enemmän vaihtoehtoja mistä valita luotettava taksi. Kannattaa katsoa onko taksiyritys saanut asiakasarvioita Taksinumerot.fin:n sisarpalvelussa.

Huomaathan, että sivuilta löytyy myös taksitolpan sijainti sekä puhelinnumeron taksi löytötavarat -numeroon osassa paikkakunnista. Uutena myös osassa on lisätty Sote taksin puhelinnumero.

Lisäksi kunkin paikkakunnan alareunasta pääset jättämään Taksinumerot.fi:n sisarsivustolle, Tilaataksi.fi -palveluun taksin ennakkotilauksesta tarjouspyynnön ja kilpailuttamaan taksikyydin. Palvelun käyttö on maksutonta ja riskitöntä.