Mikä on Taksinumerot.fi? title shape

Taksinumerot.fi on valtakunnallinen hakusivusto, josta löydät helposti Suomen taksikeskuksien, taksiyritysten sekä Kela-taksien numerot kuntakohtaisesti. Luettelosta löytyvät kaikki Suomen kunnat aakkosjärjestyksessä sekä taksit Tallinnassa, Haaparannassa ja Tukholmassa.

Taksinumerot.fi sivuston käyttö on maksutonta ja heti etusivulta näet kaikki Suomen kunnat, josta voit valita etsimäsi. Kuntaa klikkaamalla pääset katsomaan ko. kunnan taksien puhelinnumeroita. Osassa kunnista voi olla useita taksinumeroita, joten voit valita vapaasti mistä numerosta haluat tilata taksin.

Olipa etsinnässä taksi Helsinki tai vaikkapa taksi Espoo, Taksinumerot.fi listaa puhelinnumerot takseille ja tilatakseille. Sopivan ja luotettavan taksin tilaus onnistuu helposti soittamalla ilmoitettuun puhelinnumeroon ja tavoitat taksin kätevästi. Taksin tilauksen jälkeen taksimatka voi alkaa!

Löydät kuntasivulta myös erikokoisia takseja eri varustelutasoilla. Sivustolta voi löytyä tavallisen henkilöauton kokoisen taksin lisäksi mm. tilataksi, invataksi sekä paaritaksi. Lisäksi sivustolta voit löytää kelataksit sekä sotetaksit.

Taksinumerot.fi on Aittakoodi Oy:n ylläpitämä taksinumeroiden hakusivusto. Aittakoodi tarjoaa myös netin kautta tehtävän taksin ennakkotilauspalvelun - Tilaataksi.fi. Palvelun avulla voit jättää tarjouspyynnön taksikyydistä, odottaa tarjouksia ja tehdä ennakkotilauksen. Palvelun käyttö on helppoa ja maksutonta!

Taksinumerot.fi listaa taksiyritykset ympäri Suomen. Mikäli tuttu taksiyritys puuttuu listalta tai haluat oman taksiyrityksesi mukaan listalle, otathan yhteyttä.