Taksin ja tilataksin ennakkotilaus title shape

Taksin ennakkotilaus onnistuu monesti soittamalla puhelinnumeroon, jonka löydät Taksinumerot.fi sivustolta. Huomioithan, että soittamalla taksin ennakkoon, saatat joutua maksamaan taksin ennakkomaksun. Tämä on usein jokin kiinteä summa. Mikäli lähtöön on useampi päivä aikaa, kannattaa jättää taksin ennakkotilaus netissä ilmaisen Tilaataksi.fi pavelun kautta. Näin voit parhaassa tapauksessa säästää ennakkomaksun lisäksi myös itse taksimatkan hinnassa.

Taksin ennakkotilaus onnistuu helposti Tilaataksi.fi -pavelusta, joka on Taksinumerot.fi:n sisarsivusto. Palvelun käyttö on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Palvelussa on mukana useita takseja Helsingistä, tilatakseja Tampereelta kuin invatakseja Turusta. Palvelun idea on todella selkeä:

  1. Täytä ajon tiedot etusivun tarjouspyyntölomakkeelle, tee samalla tunnukset palveluun ja lähetä tarjouspyyntö. (Kaikki tämä ilmaiseksi!)
  2. Odota tarjouksia kaikessa rauhassa. Tarjoukset tulevat Tilaataksi.fi tunnuksellesi ja saat myös sähköpostiisi ilmoituksen uusista tarjouksista.
  3. Kun saat sopivan tarjouksen, käy hyväksymässä tarjous kirjautumalla Tilaataksi.fi palveluun. Voit myös helposti vertailla palvelussa saatuja tarjouksia ja taksihintoja. Vertailun jälkeen voit hyväksyä sopivan tarjouksen. Mikäli mikään tarjous ei ole sopiva, voit hylätä kaikki tarjoukset.
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, siitä lähtee ilmoitus valitulle taksiyritykselle, joka ottaa sinuun yhteyttä. Tämän jälkeen voitte sopia mahdollisista yksityiskohdista keskenään.
  5. Lähde taksimatkalle ja nauti!

Olipa hakusessa lentokenttätaksi Helsinki-Vantaalle tai vaikkapa tavallinen taksisiirtyminen paikasta A paikkaan B, kannattaa täyttää tarjouspyyntö! Poimintoja taksikyydeistä joita on haettu Tilaataksi.fi palvelusta: 8 hengen tilataksi lentokentälle, 4 hengen taksi Helsinki - Espoo, tilataksi häihin hääseurueelle, premium taksi 2 hengelle.

Kannattaa huomioida taksin kilpailutuksella, ettei halvin taksi ole aina se paras. Esimerkiksi palvelusta löytyy myös premium tason kuljetuksia, jolloin hinta ei ole halvin, mutta kalusto ja palvelu ovat ensiluokkaista.

Palvelussa voit myös lukea taksiarvosteluja, joita palvelun käyttäjät ovat jättäneet ajetuista taksimatkoista. Palautetta on jätetty esimerkiksi miten taksin tilaus on onnistunut, onko taksikuski ollut asiakaspalveluhenkinen, miten taksimatka sujui ja millainen oli taksinkuljettajan ajotyyli.