Kuljetus ryhmälle - minibussit, pikkubussit ja linja-autot title shape

Tilataksi on usein tarkoitettu enintään 8 hengelle. Mikäli kyseessä on tätä isompi ryhmä, kannattaa ottaa kulkuneuvoksi minibussi, pikkubussi tai iso linja-auto. Yksi isompi kulkuneuvo on usein fiksumpi vaihtoehto kuin useampi pieni ajoneuvo.

Bussilla tehtävää kuljetuksesta kutsutaan usein termeillä tilausajoa tai tilausmatka. Tämä johtuu siitä, että usein ryhmän kanssa tehtävä matka on ennestään suunniteltu ja kuljetuksesta tehdään tilaus. Toisinaan tästä voidaan käyttää myös termiä ryhmämatka.

Kaikenkokoiset bussit ja linja-autot kaikille ryhmille löytyvät kätevästi yhdestä paikasta - Tilausajot.netistä! Palvelun avulla voit jättää yhden maksuttoman tilausajon tarjouspyynnön ja se toimitetaan verkoston kaikille bussiyrityksille, joita on lähes 200 ympäri Suomen.

Tilausajot.netin käyttö on näin yksinkertaista:

  1. Täytä valmis lomakepohja tilausajotarpeestasi. Lomake on helppo ja nopea täyttää muutamassa minuutissa. Mikäli olet ensi kertaa käyttämässä palvelua, sinulle luodaan samalla tunnukset palveluun. Rekisteröinti ja käyttö ovat Tilausajot.netissä ilmaista.
  2. Odota tarjouksia bussiyrityksiltä. Saat kaikki tarjoukset yhteen paikkaan, Tilausajot.netin tunnuksesi. Jokaisesta tarjouksesta saat myös tiedon sähköpostiin.
  3. Valitse paras tarjous ja valittu liikennöitsijä ottaa sinuun yhteyttä. Vertaile tarjouksia helposti kirjautumalla palveluun. Lisäksi voit katsoa bussiyrityksen saamat asiakasarvostelut sekä peruutusehdot. Mikäli mikään tarjous ei ole sopiva, voit hylätä kaikki tarjoukset.

Tilausajot.netillä on jo yli 54 000 käyttäjää, joista yli 90 % suosittelisi palvelua ystävilleen. Palvelua käyttävät niin yritykset, yhdistykset, urheiluseurat kuin yksityishenkilöt. Tilausajot.net on kotimainen palvelu, josta löytyvät bussit Helsingistä aina Utsjoelle asti.

Tilausajot.netin käyttäjän palaute palvelusta:

"Olen käyttänyt aika paljon sivustoa, aina silloin kun on tulossa kuljetustarve jonka vain ehtii kilpailuttaa. Koen sivuston todella käteväksi työkaluksi. Tarjouspyyntö on helppo jättää ja saadut tarjoukset on helppo käydä läpi kun näkyvät hintajärjestyksessä. Usein törmää huomattaviinkin hintaeroihin, joku kuljetusliike voi tarjota samaa palvelua useamman satasen halvemmalla kuin toinen. Katson (itselle) tuntemattomammilta yrityksiltä aina muiden käyttäjien arvostelut, jotka on myös hyvin nähtävillä. Suosittelisin sivustoa ja olen muutamille kollegoille suositellutkin, jos ovat miettineet mistä tilaisivat kuljetuksen."
- Katja